BTS – “BEYOND THE STAGE” BTS DOCUMENTARY PHOTOBOOK : THE DAY WE MEET

EUR 86,99

direct leverbaar

Uitverkocht

Artikelnummer: K03-0083 Categorieën: ,

“Verlangend naar de dag dat we herenigd zouden worden.
Vanaf de dag dat de wereld plotseling stopte en ons scheidde,
tot de dag dat we eindelijk herenigd werden.
Een verslag van deze momenten.”

Een paar jaar geleden, een paar dagen voor de lente, kwam de hele wereld tot stilstand. Plannen voor de BTS wereldtournee werden in een oogwenk afgeblazen. De leden die onverwacht aan de grond zaten, kregen de tijd om over zichzelf na te denken. Ze kalmeerden hun onrust en namen portretten onder het motto “mezelf”. Voor het eerst sinds hun debuut stonden ze stil bij hun dagelijkse leven: ze maakten foto’s van hun dagelijkse leven en hun persoonlijke interesses of namen deel aan interviews om updates en gedachten te delen. Terwijl ze zich langzaam aanpasten aan de veranderingen, wisten ze dat het podium de plek was waar ze echt thuishoorden. En ze vroegen zich af of alles ooit weer normaal zou worden.

Maar BTS hief hun eigen geest op en kwam er weer bovenop. In hetzelfde jaar lieten ze het nummer van de zomer “Dynamita” horen en troostten ze met “Life Goes On”. Het jaar daarop kwamen ze met “Butter” en “Permission to Dance” en aan het eind van datzelfde jaar werden ze eindelijk herenigd met hun fans, precies zoals ze hadden gedroomd in de vele nachten die aan dat moment voorafgingen. De reünie was des te mooier omdat er lang naar was uitgekeken. Ze vertelden ons dat ze een tijdje weg zouden zijn met “Yet to Come,” en beloofden ons een nieuw begin met “Take Two.” Nu wachten ze op de dag dat alle zeven leden hun fans in levende lijve kunnen zien en samen kunnen zingen.

Dit documentaire fotoboek bevat meer dan 600 pagina’s met rauwe en gevoelige foto’s uit deze fase van het leven van BTS. Het toont BTS in hun natuurlijke omgeving – tijdens hun dagelijkse bezigheden, op de locatie van verschillende fotoshoots en achter de schermen, maar legt ook momenten vast van hun worstelingen, passie en plezier rondom muziek en optredens. Ontdek nieuwe en onbekende kanten van de leden. Deze onbewerkte foto’s bieden ons een kijkje in misschien wel de meest levendige en geanimeerde kant van BTS.

Inhoud:

1x Photobook | 612 pagina’s
1x 2024 Desk Calendar | First Press Only